Elektra

Meer dan volgen – Als u op zoek bent naar elektra voor een stal bent u hier aan het juiste adres. Al snel na de oprichting van Boon Agrosystems, aan het begin van de jaren tachtig, maakte elektrotechniek deel uit van ons bedrijf. De technologische ontwikkelingen zijn elkaar sindsdien in rap tempo opgevolgd. Wij zijn daarbij altijd verder gegaan dan volgen alleen. Zelf de toekomst vormgeven, duurzaam én resultaatgericht, maakt nadrukkelijk deel uit van onze missie.

Onmisbaar – Bij moderne stalinrichting is kennis van besturingstechniek een essentieel element. Denk bijvoorbeeld aan intelligente schakel- en klimaatcomputers, aandrijfsystemen voor kleppen en gordijnen en ventilatie- en voerweegsystemen. Maar ook de aanleg van verlichting en noodstroomvoorziening hoort hierbij

Afgestemd geheel – Hieronder treft u een aantal hoofdactiviteiten aan binnen elektrotechniek. Iedere stal is anders. En de wensen van de klant verschillen ook bij elk project. Bij het ontwerpen houden we met beide zoveel mogelijk rekening. We koppelen ze aan onze kennis van en ervaring. Op die manier komen we iedere keer tot een optimaal en afgestemd geheel.

Contact – Wilt u meer weten over elektra? Neem contact op met Wilbert Boon. Dit kan via ons telefoonnummer 0342-417528. Of stuur een bericht naar w.boon@boonagro.nl.