Aggregaat

Kritische processen – Een noodstroomvoorziening of aggregaat is een onmisbaar onderdeel van hedendaagse agrarische ondernemingen. Enkele uren zonder netstroom kan verstrekkende en zelfs fatale gevolgen hebben. Om dit te voorkomen zijn er verschillende oplossingen. Boon Agrosystems biedt klanten een ruim assortiment van aggregaten. Zo zijn er aantrekkelijk geprijsde trekkeraggregaten die in veel situaties voldoen. Bij stroomuitval dienen deze wel handmatig te worden aangesloten. Is onmiddellijke netovername bij stroomuitval vereist, dan zijn er automatische startende dieselaggregraten.

Nieuw en gebruikt – Boon Agrosystems heeft decennialange ervaring in het adviseren, leveren en in bedrijf stellen van noodstroomvoorzieningen. Deze kennis, gekoppeld aan de situatie en wensen van een bedrijf, helpen ons te komen tot een passend aanbod . Vaak zijn er mogelijkheden in verschillende prijsklassen, mede door ons gevarieerde aanbod van gebruikte en nieuwe aggregaten.

Contact – Wilt u meer weten over aggregaten? Neem contact op met Wilbert Boon. Dit kan via ons telefoonnummer 0342-417528. Of stuur een bericht naar  w.boon@boonagro.nl.

Aggregaat project:

Elektra producten