Stalverlichting

Boon Agrosystems > Catalogus > Elektra > Stalverlichting

Ledverlichting – Bij stalverlichting onderscheiden we twee categorieën: led en tl. De kwaliteit van ledverlichting is de laatste decennia met sprongen vooruit gegaan. Andere voordelen zijn een lange levensduur, goed dimbaar en een laag energieverbruik. Deze kunnen we leveren in verschillende kleuren.

Glasslux –  Sinds 2015 biedt Boon Agrosystems daarnaast Glasslux aan. Dit zijn waterdichte glasbuizen waarin tl-verlichting is aangebracht met een lichtspreiding van 360 graden. We maken gebruik van ‘longlife’-tl-buizen. Deze hebben een levensduur van 50.000 tot 60.000 uur. Andere kenmerken: dimbaar, hoge lichtintensiteit en een laag energieverbruik. Ook de scherpe prijzen vallen op. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan? Dan is het er altijd de garantie van twee jaar. Glasslux wordt aangeboden in verschillende types van 18, 36 en 58 Watt.

Contact – Wilt u meer weten over stalverlichting? Neem contact op met Wilbert Boon. Dit kan via ons telefoonnummer 0342-417528. Of stuur een bericht naar w.boon@boonagro.nl.

Verlichting project:

Elektra producten: