Klimaat

Grote vlucht – Klimaatcomputers zijn niet meer weg te denken uit de agrarische sector. Daarmee is het eenvoudig om processen te automatiseren. Koeling, luchtwassers en warmteterugwinning zijn voorbeelden van klimaatregulering.  Onder invloed van verscherpte regelgeving ten aanzien van ammoniak- geur- en fijnstofemissies heeft de toepassing van luchtwassers in stallen een grote vlucht genomen. In veel situaties is het door toepassing van deze techniek mogelijk om tegen acceptabele kosten te voldoen aan de gestelde eisen. In de moderne grootschalige intensieve veehouderij wordt veel overtollige warmte afgevoerd via het ventilatiesysteem. Warmteterugwinning is een interessante optie die in veel situaties kan worden toegepast. Onze partner Inno+, gevestigd in het Limburgse Panningen, heeft ook hiervoor een aantal oplossingen ontwikkeld.

Wensen van de klant – Iedere stal is anders. En de wensen van de klant verschillen ook bij elk project. Bij het ontwerpen houden we met beide zoveel mogelijk rekening. We koppelen ze aan onze kennis van en ervaring. Op die manier komen we iedere keer tot een optimaal en afgestemd geheel.

Contact – Wilt u meer weten over klimaat? Neem contact op met Henk Boon. Dit kan via ons telefoonnummer 0342-417528. Of stuur een bericht naar h.boon@boonagro.nl.