Klimaatcomputer

Boon Agrosystems > Catalogus > Klimaat > Klimaatcomputer

De norm – De klimaatcomputer is tegenwoordig de norm in de agrarische sector. Met behulp van geavanceerde technieken kunt u constant controle uitoefenen over bijvoorbeeld luchtvochtigheid en temperatuur en CO2-gehalte. Eventueel aangesloten weerstations zorgen ervoor dat er actief wordt ingespeeld op invloeden van buitenaf, zoals temperatuur, luchtvochtigheid en windrichting- en snelheid. – Veel processen kunnen automatisch aangestuurd worden. Handmatig bijstellen van de instellingen is eenvoudig. Door het gebruiksvriendelijke menu raakt u snel vertrouwd met de opties.

Integratie met paneelbouw – Vanaf onze begintijd zijn we dealer van Stienen Bedrijfselektronica. Het Limburgse bedrijf is één van de marktleiders op het gebied van klimaatcomputers. Het is mogelijk de klimaatcomputers onderdeel uit te laten maken van paneelbouw.

Contact – Wilt u meer weten over klimaatcomputers? Neem contact op met Henk Boon. Dit kan via ons telefoonnummer 0342-417528. Of stuur een bericht naar h.boon@boonagro.nl.

Klimaatcomputer project:

Klimaat producten