Ventilatiesystemen

Boon Agrosystems > Catalogus > Klimaat > Ventilatiesystemen

Oplossingen – Bij het ontwerpen van een nieuwe stal  is het goed in een vroegtijdig stadium na te denken over het klimaat en dus ook over ventilatiesystemen. De basis hierbij wordt gelegd door een goed bouwkundig ontwerp, waarbij rekening wordt gehouden met het te installeren ventilatiesysteem. Vaak zijn er meerdere oplossingsrichtingen. Met klanten denken we onder meer mee over de opstelling van ventilatoren en de maatvoering van inlaatopeningen en toevoerkanalen. Daarbij mikken we altijd op optimale resultaten binnen de geldende normen.

Eerste spade – Betrouwbaarheid, veiligheid en een laag geluidsniveau zijn kenmerken die van toepassingen zijn op al onze oplossingen. Ook energiebesparing is een thema in een voorgesprek. De uiteindelijke keuze hangt onder meer af van het beschikbare budget en heeft vaak gevolgen voor de bouwkundige inrichting. Ruim vóórdat de eerste spade de grond ingaat zit Boon Agrosystems daarom doorgaans al met klanten om tafel

Contact – Wilt u meer weten over ventilatiesystemen? Neem contact op met Henk Boon. Dit kan via ons telefoonnummer 0342-417528. Of stuur een bericht naar h.boon@boonagro.nl.

Ventilatiesystemen project:

Klimaat producten: