Leveranciers

Boon Agrosystems > Leveranciers

Delta, opgericht in 1971, is onze leverancier voor systemen om zonne-energie ‘om te vormen’ voor wisselstroom. In Nederland heeft de onderneming een vestiging in Hoofddorp.

Stienen Bedrijfselektronica, opgericht in 1977 en gevestigd in Nederweert, is vanaf de begintijd onze partner op het gebied van agrocomputers, regelapparatuur, alarmsystemen en ventilatoren.

Het internationaal georiënteerde Vostermans Ventilation is leverancier van verschillende merken ventilatoren, zoals Multifan en EMI. Het bedrijf, vanaf 1952 actief, is gehuisvest in Venlo.

Tulderhof Ventilation, ontstaan in 1987, is één van onze partners voor inlaatventielen, daglichtoplossingen en uitloopschuiven. Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven.

Inno+ is onze leverancier voor biologische en chemische luchtwassers. De onderneming is gehuisvest in het Limburgse Panningen en houdt zich ook bezig met klimaattechniek. Het bedrijf richt zich op intensieve veehouderij en industrie.

De wereldwijd opererende Danfoss Group, opgericht in 1933, houdt zich bezig met de productie van een breed scala aan technische componenten. Frequentieregelaars bij Boon Agrosystems komen onder meer van dit van origine Deense bedrijf. In Nederland heeft de Danfoss Group een vestiging in Rotterdam.

Met Scan Air werken we samen op het gebied van inlaatventielen en daglichtoplossingen. In Mill, onder de rook van Nijmegen, bevindt zich de thuisbasis.

Brinkmann & Niemeijer Motoren is één van onze leveranciers van aggregaten. De onderneming is gehuisvest in Twello.

Het in Berkel en Rodenrijs gevestigde J.F. Boer, ook bekend als ‘Boer Berkel’, is een toeleveringsbedrijf van aggregaten. Niet lang geleden vierde de J.F. Boer haar eeuwfeest; het is opgericht in 1913.

Met het in Boxmeer gevestigde ITB onderhoudt Boon Agrosystems al jaren een uitstekende relatie. De onderneming is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige producten voor ventilatie en warmteterugwinning in woningen, hallen, stallen en bedrijfsgebouwen.