MMK0 HR
De maat in elektra

De maat in elektra

Boon Agrosystems is toonaangevend én maatgevend in agrotechniek voor agrariërs. Lees alles over onze elektra voor uw bedrijf.

Stalverlichting kippenstal

Elektrotechniek voor stallen

Als geen ander weten we bij Boon Agrosystems wat er nodig is voor de gezonde groei van (jong)vee. Kwalitatief hoogwaardige oplossingen die werken op basis van jarenlange kennis en ervaring.

Daarbij horen goede en persoonlijke adviezen, gericht op een duurzame relatie en een betrouwbaar product op maat. Onderhoud en monitoring horen daarbij. Maak kennis met onze mogelijkheden in elektra.

De maat in agrotechniek

Wij zijn zeer ervaren in elektrotechniek in stallen. Onze ervaring met elektra gaat 40 jaar terug. Onze kennis is gericht op morgen, op innovatieve en duurzame besturingstechnieken. Van intelligente klimaatcomputers en ventilatie- en voerweegsystemen tot noodvoorzieningen en aandrijfsystemen voor kleppen en gordijnen. Wij regelen het allemaal.

 MMK boon agro web bew

De maat in staltechniek

logo
Delta bestaat sinds 1971 en is onze leverancier van systemen voor omvorming van zonne-energie tot wisselstroom. Het hoofdkantoor van Delta is gevestigd in Hoofddorp.
logo
Stienen Bedrijfselektronica is opgericht in 1977. Dit in Nederweert gevestigde bedrijf is al tientallen jaren onze partner in agrocomputers, regelapparatuur, alarmsystemen en ventilatoren.
logo
Het internationaal opererende Vostermans Ventilation levert ventilatoren van onder meer Multifan en EMI. Het bedrijf bestaat sinds 1952 en heeft het hoofdkantoor in Venlo.
logo
Het in 1987 opgerichte Tulderhof Ventilation is onze partner in inlaatventielen, daglichtoplossingen en uitloopschuiven. De onderneming is gevestigd in Eindhoven.
 00 00 n
Scan-Air is een toonaangevende producent op het gebied van ventilatie-, daglicht- en uitloopsystemen. Zij hebben een geavanceerd machinepark en dynamische organisatie en produceren kwalitatief hoogwaardige producten die decennia lang meegaan.
[www
Voor geitenfarm Hoeve Zomerlust in Streefkerk voltooiden wij een mooi project. We voorzagen de uitbreiding van de opfokstal van verlichting, elektra en ventilatie. Geitenfarm Hoeve Zomerlust Streefkerk Stalverlichting + Klimaatcomputers

Ook een maat in agrotechniek?

Persoonlijk contact, dat hebben wij ook graag. Samen komen we tot het juiste klimaat voor uw stal.

Boonagro HR