MMK boon agro web
Stalverlichting

Stalverlichting

Ledverlichting en tl voor elke stal

Verlichting bepaalt natuurlijk mede het klimaat in een stal. Omdat we de goede gezondheid en groei van (jong)vee ook bij Boon Agrosystems essentieel vinden, kiezen we ook hier alleen voor adviezen en oplossingen die ├ęcht werken. Maak kennis met onze mogelijkheden voor led- en tl-verlichting.

 MMK boon agro web
Kippenstal ledverlichting

Ledlampen

De kwaliteit van ledlampen maakte de laatste decennia flinke sprongen. Andere voordelen zijn een lange levensduur en de mogelijkheid om te dimmen, plus natuurlijk een laag energieverbruik. Dat maakt ledverlichting een aantrekkelijke oplossing in elke stal. Onze ledlampen zijn leverbaar in uiteenlopende kleuren.

Glasslux glasbuizen met tl

Onze waterdichte Glasslux glasbuizen met tl-verlichting hebben een lichtspreiding van 360 graden. Longlife tl-buizen gaan bovendien 50.000 tot 60.000 uur mee. De prijsbewuste oplossingen van Glasslux zijn dimbaar met een hoge lichtintensiteit en een laag energieverbruik. Ons aanbod bestaat uit verlichting van 18, 36 of 58 watt, altijd met twee jaar garantie. Boon Agrosystems introduceerde de producten van Glasslux in 2015 met veel succes.

Glasslux glasbuizen met tl
[www
We voorzagen een kalverenstal van mechanische ventilatiesystemen met onderdruksturing. Zonnepanelen, energiezuinige verlichting en overige elektra waren ook onderdeel van dit project. Herk Geldermalsen Middenbuis systeem + Stalverlichting + Zonnepanelen

Ook een maat in agrotechniek?

Persoonlijk contact, dat hebben wij ook graag. Samen komen we tot het juiste klimaat voor uw stal.

Boonagro HR