00 0
Pluimveestal naar BeterLevenKeurmerk bij Stipkip

Pluimveestal naar BeterLevenKeurmerk bij Stipkip

Bij pluimveebedrijf de Stipkip in Uden zijn we hard aan het werk voor de renovatie van de pluimveestal naar BeterLevenKeurmerk. Beelden van de wintertuin met zichtstrook en afsluitgordijnen van de wintergarten. Meer daglicht is niet mogelijk in de wintergarten! Wij leveren en monteren ook de elektra, verlichting, nevelkoeling en onder andere warmtewisselaars. 

- Stienen pluimvee managementtouch computer

- Scan Air inlaatventielen

- Agro Supply warmtewisselaars

- Prolucent dimto stalverlichting 


DJI 0 boon agro web

Waarom Boon Agrosystems

Solide

Wij komen met structurele oplossingen van hoogwaardige kwaliteit. We kiezen niet voor de snelle weg, maar voor stevige agrosystemen voor de lange termijn.

Betrouwbaar

Klanten kunnen vertrouwen op onze goede adviezen, producten en diensten voor de agrarische sector. Ze kunnen er ook op vertrouwen dat wij elke afspraak nakomen.

Flexibel

Wij passen ons aan elke situatie aan. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor agrariërs en staan altijd klaar om een stap extra te zetten.

Vooruitstrevend

Onze producten ontwikkelen we door op basis van vragen uit de markt en veranderende wet- en regelgeving. We lopen voorop in innovatie.

No-nonsense

Wij zijn er voor onze klanten. Zij kunnen rekenen op snelle en duidelijke antwoorden van vakmensen die er écht verstand van hebben.

Ook een maat in agrotechniek?

Persoonlijk contact, dat hebben wij ook graag. Samen komen we tot het juiste klimaat voor uw stal.

Boonagro HR