[www
Ventilatie, elektra en zonnepanelen in kalverenstal, Geldermalsen

Ventilatie, elektra en zonnepanelen in kalverenstal, Geldermalsen

In Geldermalsen voorzagen we een kalverenstal van ventilatie, verlichting en zonnepanelen.

Bij de familie Herk in Geldermalsen hebben we een kalverenstal voorzien van mechanische ventilatiesystemen met onderdruksturing. Zonnepanelen, energiezuinige verlichting en overige elektra waren ook onderdeel van dit project. Bij de voerloods monteerden we een afsluitgordijn met een middenbuissysteem.


DJI 0 boon agro web

Waarom Boon Agrosystems

Solide

Wij komen met structurele oplossingen van hoogwaardige kwaliteit. We kiezen niet voor de snelle weg, maar voor stevige agrosystemen voor de lange termijn.

Betrouwbaar

Klanten kunnen vertrouwen op onze goede adviezen, producten en diensten voor de agrarische sector. Ze kunnen er ook op vertrouwen dat wij elke afspraak nakomen.

Flexibel

Wij passen ons aan elke situatie aan. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor agrariërs en staan altijd klaar om een stap extra te zetten.

Vooruitstrevend

Onze producten ontwikkelen we door op basis van vragen uit de markt en veranderende wet- en regelgeving. We lopen voorop in innovatie.

No-nonsense

Wij zijn er voor onze klanten. Zij kunnen rekenen op snelle en duidelijke antwoorden van vakmensen die er écht verstand van hebben.

Ook een maat in agrotechniek?

Persoonlijk contact, dat hebben wij ook graag. Samen komen we tot het juiste klimaat voor uw stal.

 MMK HR